Recull pautes per escriure

19 ene 2015

Bon dilluns/divendres pels que demà teniu pont!

Començar la setmana sabent que demà és festa és tot un gust! Els dilluns es fa menys feixuc i dimecres, quan tornam a la càrrega, ja som a meitat de setmana. ;-)

Avui us porto un recull de totes les pàgines que he trobat per internet amb recursos per aconseguir pautes per escriure, tan útils a primer i segon cicle. Totes elles permeten crear textos personalitzats.La meva pàgina preferida és el recurs de mclibre.org. Et permet escollir entre la pauta Montessori, línea simple o quadrícula, el tipus de lletra que vols usar, la grandària i adaptar el text. És un recurs que uso gairebé cada dia.
Una altra pàgina interessant és Olesur. També et permet triar el tipus de pauta, la grandària i el color però no pots introduir text. Útil si sols busques imprimir una fulla per una activitat en concret.

La caja de recursos també té una gran flexibilitat i et permet adaptar el text a les teves necessitats, tot
i que no resulta tan senzill com Mclibre. A més els arxius no són tan atractius com els d'altres recursos. No obstant, és bon recurs per crear petits textos cada dia.

Les dues darreres planes web on generar pautes d'escriptura son Cuadernos Digitales i Todosobresaliente. Són més senzilletes, especialment la darrera, però sempre ens poden treure d'un dificultat. 

http://todosobresaliente.com/caligrafia-para-imprimir-primaria-alternativa-cuadernillos-rubio

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!