Domino fonètic. La G/GU.

15 feb 2015

Hoolaa!
¡Hoolaa! 

Sí, ho sé, dijous no vaig publicar cap entrada. A l'escola hem estat mooolt ocupats amb la festa de carnaval i en arribar a casa esta... MORTA! Però bé, per compensar que dijous no vaig publicar, avui us duc un altre recurs que segur us agradarà: un dòmino fonètic! L'he preparat per treballar amb un grup d'alumnes que no tenen clar quan usar G o GU. Tinc pensat preprar-ne per treballar J/G i C/QU. Així que estau atents!
Si, lo se, el jueves no publiqué ninguna entrada... En el colegio hemos estado muuuy ocupados con la fiesta de carnaval i al llegar a casa estaba...¡MUERTA! Pero bueno, para compensar que el jueves no publiqué, hoy os traigo un recurso que seguro que os gustará: ¡un domino fonético! Lo he preparado para unos alumnos que dudan a la hora de usar G o GU. Tengo pensado preparar otros para trabajar J/G y C/QU, así que ¡estad atentos!Com sempre, només heu de descarregar, imprimir i plastificar. Jo amb els dòminos sol aferrar les peces sobre cartró-ploma o similar, per a que siguin més fàcils d'agafar.
Como siempre, sólo tenéis que descargar, imprimir y plastificar. Yo con los dominos, suelo terminar pegando sobre cartón pluma o similar, para que las piezas sean más fáciles de coger. Ja ho saps, si t'ha agradat aquesta entrada, comparteix-la a les teves xarxes social!
Ya lo sabes, si te ha gustado la entrada, ¡compartela en tus redes sociales!


2 comentarios :

  1. L'enllaç ja no està disponinble. El podries tornar a posar? Moltesgràcies pels materials, són genials!

    ResponderEliminar
  2. Hola, suposo que ja no estaràs interessada pero ja torna a estar disponible el domino.
    Conxa

    ResponderEliminar

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!