DIY: Domino de colores

22 mar 2014

Hola a tothom! Com duiem el cap de setmana?
Hola a todos! ¿Cómo va el fin de semana?

Jo acabo de donar-me compte que... la setmana passada el blog va fer 3 anys! La veritat és que ha sigut durant el darrer curs és quan més vida ha tingut, però el fet que hagi sobreviscut tot aquest temps és una bona notícia. :-)
Yo acabo de darme cuenta que... ¡la semana pasada el blog hizo 3 años! La verdad es que ha sido durante el último curso es cuando más vida ha tenido, pero el hecho que haya sobrevivido este tiempo es una buena noticia. :-)






Fa temps us vaig presentar un dominó d'animals, que va tenir bastant d'èxit. Avui us duc un altre dòmino que he fet jo mateixa: un dòmino de colors!
Hace tiempo os presenté un dominó de animales, que tuvo bastante éxito. Hoy, os traigo otro dominó hecho por mi misma: un dominó de colores!

Com l'altre vegada, tan sols heu d'imprimir, retallar i aferrar sobre una superfície gruixada. Jo uso cartó ploma, tot i que costa tallar però resulta molt pràctic per usar-lo amb els infants. El trobareu en dos tamamnys, per que escolliu el que millor us vagi.
Como en la otra ocasión, tan sólo tenéis que imprimir, recortar y pegar sobre una superficie gruesa. Yo uso cartón pluma, aunque es algo engorroso de cortar, pero resulta muy práctico para poder usarlo luego. Lo entraréis en dos tamaños, para que escojáis el que mejor os vaya.  

Esper que els vostres infants s'ho passin d'allò més bé amb el dòmino! :-)
Espero que vuestros chicos disfruten mucho con él! :-)

L'enllaç el trobareu aquí:
El enlace lo encontraréis aquí:

4 comentarios :

  1. Bon dia Conxa, la teva entrada és genial!!! I els materials que presentes estan molt bé. He passat una estona divertida navegant pels teus materials i et desitjo moltíssima sort en aquest nou projecte. He compartit l'entrada al teu bloc a través del facebook del meu bloc: "Recursos per a l'Educació Especial" on fa anys comparteixo materials amb altres professionals de l'educació. A veure si així t'ajudo a donar una empenta en el teu projecte. Moltes gràcies per compartir!!! Jo sempre he admirat les persones que comparteixen els seus propis materials i et felicito per la feina ben feta. Et deixo l'enllaç al facebook i al meu bloc per si vols donar-hi un cop d'ull.
    https://www.facebook.com/recursosee
    http://blocs.xtec.cat/recursosee
    De nou, gràcies per compartir. El meu lema és COMPARTIR ÉS CONSTRUIR!!!! I tu m'ho acabes de desmostrar. Ànims!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Yolanda!
    Moltíssimes gràcies pel teu comentari! No saps lail·lusió que em fa! El blog va nèixer fa tres anys però la meva idea inicial era parlar sobre els dos mons que m'agraden: la mar i l'educació. No obstant, amb el pas del temps m'he adonat que, si jo uso materials d'altres blogs, el més just és que jo també comparteixi el meus materials. I estic encantada de que, poc a poc, a la gent li vagi agradant el que faig.
    De seguida visito el teu blog! :-)
    Ens anem llegint!
    Conxa

    ResponderEliminar
  3. Enhorabona pels 3 anys!! Gràcies per ser-hi! Em faig seguidora! Vinc de la festa d'enllaços ;-o)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Txell!
      No saps la il·lusió que em fa el teu comentari i si em dius que véns de la festa d'enllaços, encara més! :-) Gràcies per seguir-me! Ara em toca seguir treballant!

      Eliminar

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!