Jugam a... fer frases!

24 mar 2014

Bon dilluns a tothom!
¡Feliz lunes a todos!

En vista de l'èxit de les darreres entrades avui us en porto una de nova! :-) No penseu que totes les setmanes serà així però avui, tot i que no he aturat ni un moment, he trobat un momentet per compartir amb vosaltres un material que he preparat aquest cap de setmana.
En vista del éxito de mis últimas entradas, hoy os traigo una nueva! :-) No penséis que todas las semanas será así pero hoy, a pesar de que no he parado ni un moment, he encontrado un huequecito para compartir con vosotros un material que ha preparado este fin de semana.


Divendres Eugenia Romero de "El blog de los maestros de audición y lenguaje" ens va presentar dos materials. Un per treballar la semàntica a partir d'identificar "l'intrús" entre quatre imatges i un altre per treballar l'estructuració de frases. El primer el vaig descarregar de seguida que vaig poder i ja està imprès i plastificat, llest per usar a l'escola. El segon, resulta massa complicat pels meus alumnes d'educació infantil... però com que la idea em va agradar, vaig decidir adaptar-lo a les meves necessitats.
El viernes Eugenia Romero de "El blog de los maestros de audición y lenguaje" nos presentó dos materiales: una para trabajar la semántica a partir de la identificación del intruso entre cuatro imágenes i otro para trabajar la estructura de la frase. El primero lo descargué en cuanto pude y ya lo tengo impreso, plastificado y listo para usar en el cole. El segundo, resulta algo complicado para usar con mis alumnes de educación infantil... pero como la idea me gustó, decidí adaptar el material a mis necesidades. 

Clica a la imatge per descarregar el meu material.
Fes clic aquí, per descarregar el de l'Eugenia Romero.

En ell podeu veure tres imatges: el subjecte, el verb i un complement. Està ordenat, per ajudar als alumnes a formar les frases de la forma correcta. Estic ansiosa per usar-lo a l'escola! :-)
En el podéis ver tres imágenes: el sujeto, el verbo i un complemente. Està ordenado, para ayudar a los alumnos a formar las frases de la forma correcta. Estoy ansiosa de usarlo en el cole! :-)


Tot el que heu de fer és descarregar, imprimir, plastificar i, si voleu, enquadernar! I ja està preparat per usar a l'escola. Un recurs més per a treballar a l'aula l'estructura de la frase. :-)
Todo lo que tenéis que hacer es descargar, imprimir, plastificar y, si queréis, encuadernar. ¡Y ya está listo para usar en el cole! Un recurso más para trabajar la estructura de la frase! :-)

Esper que us agradi!
¡Espero que os guste!




JUGAMOS A HACER FRASES NIVEL 1 (by Conxa Ontiveros)
JUGAMOS A HACER FRASES (by Eugenia Romero)

2 comentarios :

  1. Genial!! Me encanta que adaptéis mis materiales!! Por cierto, también lo tengo hecho, pero no me ha dado tiempo a subirlo, te has adelantado jeje, (me encanta) es que el finde me estuve peleando con las tablas hasta que conseguí hacerlo, y como tenía varias ideas en mente (tengo otros tantos por acabar) no me dio tiempo a todo. Muchas gracias en cuanto pueda lo incluyo en mi entrada del blog :-) besotes

    ResponderEliminar
  2. Me encanta que te encante! jejeje Últimamente estoy como loca haciendo mi propio material, cada día se me ocurren cosas nuevas y no me da tiempo ha hacerlo todo!

    ResponderEliminar

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!