Vols un quadern del professor totalment original?

1 oct 2015

Hola!

La setmana passada ja ho vaig anunciar per Facebook. Aquest curs m'he personalitzat el meu quadern del professor. Si l'any passat us presentava unes graelles per a programar, enguany he preparat un quadern del professor únic i exclusiu. Un disseny completament adaptat a les meves necessitats: un calendari, horari, fulls per a programar fins a Nadal (no sé què serà de jo els propers mesos, però més val ser optimista), fulls de seguiment d'alumnes i fulls per al seguiment de les reunions. Tot el que necessit en un sol quadern!

Vols veure com és?


En el quadern no poden faltar el calendari del curs i l'horari de les meves sessions. A la versió per descarregar trobaràs dues versions de l'horari, per a que puguis escollir la que més s'adapti a les teves necessitats.


Després trobareu el que per jo és el més important del quadern, els fulls per a programar les diferents sessions. També podreu trobar dues versions, així podreu escollir la que s'adapti a vosaltres. A mi m'agraden les graelles amples i on pugui apuntar tot el que necessit. Per això, cada setmana ocupa dues cares. Espai per anotar tot el que necessitis!


Una altra part fonamental, és el seguiment dels alumnes. Per això he dissenyat uns fulls per anar recollint les observacions més importants de cadascuna de les meves sessions. Després de donar moltes voltes, he arribat a la conclusió que la millor manera de fer el seguiment és amb fulls per a cada alumne. L'únic que cal calcular és el nombre aproximat de sessions per cada trimestre.


I per acabar, fulls per a fer el seguiment de les reunions que es van fent al llarg del curs. Una vegada més, cal imprimir tants fulls com pensem que poguem necessitar.

T'agrada? Idò el tens disponible per a descarregar en català i en castellà. I com jo, el pots adaptar a les teves necessitats. Tens diferents models d'horari per a que triis el que millor s'adapta a l'horari del teu centre. El calendari està adaptat a les Illes, però he preparat una versió amb les festes nacionals. Et queda afegir les teves festes locals. 

Per preparar el teu propi quadern només has d'imprimir a doble cara tantes còpies com necessitis i després anar montant el quadern segons les teves necessitats.

Esper que us hagi agradat i no oblideu compartir l'entrada a les xarxes socials. 

11 comentarios :

  1. Muy chuli! Así da gusto trabajar! :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Nuria! Me alegro de que te guste. Me gusta personalizar mi material y los cuadernos disponibles en el mercado por un lado no cumplen con lo que necesito y, por otro, son muy feos! ;-)

      Conxa

      Eliminar
  2. Hola, no puedo descargar el material en castellano...Es un material muy chulo!! ¿Podrías revisar el enlace, por favor? Muchas gracias

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola!

      ¡Me alegro que te guste!
      He actualizado el enlace pero acabo de descubrir que el calendario que aparece está en catalán. Lo modifico y lo publico de nuevo.

      Conxa

      Eliminar
    2. Enlace y documento actualizados! ;-)

      Eliminar
  3. No puedo descargar los archivos del cuaderno de profesor ni en catalán ni en castellano. Podrias resubirlos por favor? Muchas gracias. Gran material y gran web

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola!
      Problema solucionado! No sé que ha pasado con los enlaces de descarga pero ya está solucionado. :-)
      Gracias por avisar!

      Eliminar
  4. Muchas gracias wapa!!!! Y de nada por avisar

    ResponderEliminar
  5. Buenas!! podríes penjar el quadern en format editable per a que siga aprofitable per a altres cursos escolars. És molt atractiu i útil. És una llàstima que no se puga editar. Moltes gràcies!!!!!!

    ResponderEliminar
  6. Buenas!!! podríes penjar el quadern en format editable per a es puga aprofitar per a altres cursos escolars? És molt atractiu i útil. Gràcies!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Susanna,

      Em sap greu, però no, no el penjaré en format editable. El quadern és atemporal, l'únic que canvia són els calendaris, que en pots posar de diferents.
      Fer aquest quadern suposa moltes hores de feina, de dissenyar, de pensar, de refer, etc. No el vull penjar com editable, però el comparteixo amb tots vosaltres de manera gratuïta. Per altra banda, uso fonts i tipografies que són de pagament, i per tant, les hauríeu de comprar (donat que jo no les puc compartir lliurement). A més, fer el quadern editable em suposa també més feina.
      De totes maneres, aquest és el quadern de fa dos cursos, tens disponible també de forma disponible el quadern d'aquest curs i el del passat.
      Conxa

      Eliminar

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!