Canvi de look al blog!

4 dic 2014

Hola! 

Os prometi una entrada explicando que me ha pasado estos últimos meses pero, sinceramente, aún no estoy preparada para hacerlo. Prometo hacerlo pronto. De momento, i para no tener el blog olvidado he hecho algunos cambios, con secciones nuevas y una cambio de look general. Blog nuevo, vida nueva! ;-) En realidad ahora tengo tiempo libro para dedicar al blog y he aprovechado para renovar su aspecto. ¿Qué os parece?

Sé que vaig prometre una entrada explicant què m'ha passat durant aquests darrers mesos però, sincerament, encara no estic preparada per fer-ho. Promet que ho faré aviat. De moment, i per no tenir el blog oblidat, he fet alguns canvis, amb algunes seccions noves i una rentada de cara general. Blog nou, vida nova! ;-) En realitat ara tinc temps per dedicar al blog i he aprofitat per renovar el seu aspecte. Què en pensau, us agrada?

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!