Una de titelles! Caputxeta Vermella/ ¡Una de marionetas! Caperucita Roja

8 dic 2013

Hola a tots!

Primer de tot, dir-vos que estic suuuper contenta! Cada dia visita més gent el blog i es comparteix per més per la xarxa. Això és bóna senyal i li dóna ànims a una a continuar publicant entrades.

Avui us presento un material força interessant per a contar el conte Caputxeta Vermella als més petits. Unes titelles! :-)

Teniu diverses opcions per escollir les que més us agradin:


El material el trobareu també a www.inklesstales.com i a www.kizclub.com/. A mi, personalment m'agraden més les titelles de pal, són més fàcils de fer i d'usar i el resultat és pràcticament el mateix. Més a munt en podeu veure una foto.

......................................................................................................


Hola a todos!

Primero de todo, decir que estoy suuuper contenta! Cada día visita más gente el blog y se comparte más por la red. Esto es buena señal y le da ánimos a una a continuar publicando entradas.

Hoy os presento un material muy interesante para contar el cuento de Caperucita Roja a los más pequeños. ¡Unas marionetas! :-)

Tenéis varias opciones para elegir las que más le gusten:

El material lo podéis encontrar también en www.inklesstales.com ya www.kizclub.com/. A mí, personalmente me gustan más las marionetas de palo, son más fáciles de hacer y de usar y el resultado es prácticamente el mismo. Más arriba podéis ver una foto.

¡Espero que os haya gustado!

Por cierto, este post participa en la fiesta de enlaces número 44.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!