Maletes, capses... quantes coses es poden arribar a acumular en 10mesos?

30 jun 2013

Vaja... ja tornar a ser a finals de juny i amb ell arriba final de curs i la "tornada" a Mallorca. Sembla mentida però avui acaba el curs escolar i no em puc creure que ja hagin passat quasi 10 mesos des de que va començar.

Enguany ha sigut un any especial per a mi. Ha sigut el primer any que he tingut una vacant i, per tant, m'han tutoritzat i això presuposa algunes aventatges de cara al proper curs (que ja veurem quines són quan surtin les definitives i la previsió de places). Però a més, he treballat a un IES i això ha sigut una novetat important. L'estructura i el funcionament s'assemblen a un CEIP però és clarament diferent. I si hi afegeixes un IES tan gran com el meu... he estat perduda més de dos mesos i avui encara hi ha molts professors dels que no em sé el nom! Tot i això, no hi estat malament he fet nous amics, he vist noves maneres de fer feina, però crec que em va agradar més l'ambient de Sa Graduada, més acollidor, més familiar.

Avui toca fer maletes, omplir capses i deixar la casa mitjanament arreglada. Aquest cap de setmana són les festes de Sant Joan i enguany no me ler vull perdre! Després dos dies de fiena, claustre de final de curs i... cap a Mallorca!

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!