Una de llibres...

30 mar 2011

Avui vos present el llibre "La gymkhana de emociones", de Carmen Sara Floriano y altres. Està editat per l'editorial CEPE, especialista en l'educació infantil, l'atenció a la diversitat i la logopedia. El llibre forma part d'una col·lecció destinada a treballar la hiperactivitat i el dèficit atencional.A més de la història, al final de cada conte apareixen un seguit de preguntes que, a mode de jocs, permeten als infants copsar la idea fonamental.

En aquest cas, es treballa l'empatia, el posar-se al lloc dels altres i aprendre alternatives per solucionar els conflictes sense haver de recórrer a la violència. <La història és força divertida, en la que els protagonistes participen en una gymkhana que els permetrà entendre molt millor com relacionar-se amb els altres i entendre les emocions alienes. Aquest conte permet als alumnes aprendre a ser empàtics i aprendre una sèrie de frases que els serviran de guia per saber com analitzar i resoldre les situacions problema que se'ls presenta en la seva relació amb els demés.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!