Qui sóc?/ ¿Quien soy?

El meu nom és Conxa Ontiveros. Sóc mallorquina, i tinc 37 anys. Sóc Mestra de Primària, Psicopedagoga i mestra especialista en Audició i Llenguatge. Després de 3 cursos al mateix centre, el curs 2019/2020 vaig aconseguir la meva plaça defeinitiva al CEIP Norai. Aquest curs, he canviat d'especialitat i soc tutora d'un grup molt xerraire (però molt feiner!) de 6è d'EP. 

En aquest blog intento copsar les dues meves passions: la vela i el mar i, l'educació i l'atenció a la diversitat. Tot s'ha de dir que, en els darrer anys la majoria de les entrades es refereixen a educació.

La finalitat del blog és compartir impressions i materials. Per això, la vostra opionó és fonamental, no deixeu de comentar i donar vida al blog!

No puc prometre una activitat amb una periodicitat fixa, ja que el 95% del material que publico l'uso a les meves sessions de suport, però sí puc permetre un mínim de dues entrades mensuals amb materials per imprimir, idees per treballar a classe, per fer a casa amb els nostres petits... Aquest intenta ser un blog de recursos, al qual accedir quan tenim una necessitat, però també esper que participeu i sigueu actius amb els vostres comentaris.

Esper que el que aquí trobeu us agradi i vingueu molt sovint! :-)

----------------------------------------------------------------------------------------


Mi nombre es Conxa Ontiveros. Soy mallorquina y tengo 36 años. Soy maestra de primaria, psicopedagoga y especialista en audición y lenguaje. Después de tres cursos en el CEIP Porta des Moll, en el curso 2019/2020 conseguí mi plaza definitiva como funcionaria de carrera en el CEIP Norai. Este curso he cambiado de especilidad y soy tutora de un grupo de muy hablador (¡pero muy trabajador!) de 6º d'EP.

En este blog intento dejar constancia de mis dos pasiones: la vela y el mar, y la educación y la atención a la diversidad. Hay que decir que, en los últimos años la mayoría de las entradas son sobre educación.

La finalidad de este blog es compartir impresiones i materiales. Por eso, vuestra opinión y participación es fundamental, ¡no dejéis de comentar i dar vida al blog!

No puedo prometer una actividad con una periodicidad fija, ya que el 95% del material que publico lo uso en mis sesiones de apoyo, pero si puedo prometer dos entradas mensuales como mínimo, con materiales para imprimir, ideas para trabajar en clase, para hacer en casa con vuestros pequeños... Este intenta ser un blog de recursos, al que acceder cuando tenemos un necesidad, pero también espero que participéis i seáis activos con vuestros comentarios.

Espero que lo que aquí encontréis os guste y vengáis por aquí a menudo.


No hay comentarios :

Publicar un comentario

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!