Els daus de fer frases

26 nov 2015

Hola!

Bon dijous a tothom! Menys d'un mes per acabar el primer trimestre d'aquest curs però amb moltes entrades pensades per aquestes darreres setmanes.

Avui us presento un material per a treballar l'estructura de la frase de tres elements: els daus de fer frases! Tinc un material semblant a aquest comprat però arriba un moment que els infants es coneixen totes les imatges que apareixen. Així que he preparat els meus propis daus.


He creat un document on apareixen un total de 9 subjectes, 9 verbs i 9 complements, per poder adaptar els daus a les meves necessitats. La idea, a més, és anar afegint noves accions a mesura que passi el temps.

És molt fàcil de preparar. Només cal imprimir el pdf, plastificar i retallar. Després necessitareu daus per poder aferrar els diferents pictogrames/ dibuixos. En concret, en necessitau un per a cada element: subjecte, verb i complement. Els que veis a les imatges els vaig trobar un dia a Carrefour, quan fan aquella secció a 1€. Per a aferrar-los he usat velcro, ja que així els puc canviar. No és que quedi molt estètic però als infants els hi agrada molt!

Com sempre, teniu el material disponible per a descàrrega gratuïta. Si us agrada, compartiu-ho a les vostres xarxes socials.


Al blog teniu disponible més materials i idees per a treballar l'estructura de la frase:


No hay comentarios :

Publicar un comentario

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!