Treballam el vocabulari: El cos humà

14 oct 2015

Hola!

Com duis aquesta setmana? Per jo està essent curta però intensa. Tenia pensada una entrada molt interessant amb 5 contes diferents per a treballar amb els infants però he preparat un material per a un dels meus alumnes i he decidit compartir-ho amb vosaltres.

És un material molt senzill, una presentació "autoexecutable" per a treballar la identificació de les parts del cos. Com he dit, es tracta d'una activitat pensada per a un alumne en concret amb el que esteim treballant aquests conceptes. La idea és que treballi juntament amb un adult, ja que no pot fer-ho totsol i d'aquí que combini text escrit amb pictogrames ARASAAC. L'objectiu és que assenyali el pictograma que es demana.

Per a usar l'aplicació només heu de descarregar l'arxiu que trobareu fent clic a la imatge o una mica més a baix i executar-lo. Necessitau, com a mínim Office 2007, però el puc convertir a una versió anterior si ho necessitau. Només ho heu de dir! :-) I probablement també necessitareu instal·lar la font "escolar", però la podeu descarregar aquí i aquí us explico com instal·lar-la.

La setmana que ve en preparé una per a relacionar part del cos i acció (cames per caminar, ulls per mirar...).

Esper que us agradi! I no oblideu compartir-ho a les vostres xarxes socials.



2 comentarios :

  1. Genial Conxa!! Me viene de perlas para esta semana, yo también lo estoy trabajando con una alumna, gracias por compartido :-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Me alegra un montón que descargues mi material! :-) Tengo preparado otro que relaciona la parte del cuerpo y su función. Espero colgarlo el miércoles.

      Eliminar

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!