Treballem el volcabulari: les parts del cos II

26 oct 2015

Hola a tothom!

Com duim el dilluns? Amb aquest canvi d'hora sembla que ja esteim a l'hivern de ple!


Avui us porto un nou material per a treballar les parts del cos. Fa uns dies us vaig presentar una presentació de power point per a treballar-les, avui vinc amb una nova presentació però en aquesta vegada es relacionen les parts del cos i la funció. Com vos vaig dir, el material està pensat per un alumne en concret, però segur que algú li pot treure un profit.

Per a usar aquesta presentació necessitau un versió actual d'Office. Crec que la versió més antiga que permetrà que funcioni és l'Office 2000. Per a que el text es vegi correctament haureu de tenir instal·lada la font escolar, que podeu trobar en aquesta entrada.

Esper que us agradi! Bona setmana a tothom!

Podeu descarregar el material aquí:


 



1 comentario :

  1. Hola: Acabo de descubrir tu blog y me gusta mucho la variedad de temas que tratas en relación con la enseñanza. En este momento tengo un blog dedicado a los jóvenes y Educación que te invito a visitarlo: http://cativodixital.blogspot.com.es/ . Si quieres seguimos en contacto. Yo ya me hice seguidora de tu blog.

    ResponderEliminar

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!