Noves fitxes per picar paraules

26 mar 2014

Hola com esteis?,
Hola, ¿cómo estais?,

Esper que bé! Amb aquest temps una no té ganes de res. Quan ja pareixia que arribava la primavera (massa prest pel bon temps)... zas! un altre temporal! Aquí a Menorca avui el dia és ivernal 100%.
Espero que bien. Con este tiempo una no tiene muchas ganas de nada. Cuando parecía que llegaba la primavera (demasiado pronto para el buen tiempo)... ¡zas! otro temporal. Aquí en Menorca hoy el día es invernal 100%.

Aquesta entrada serà una entrada curteta, sols per recordar-vos que teniu disponibles algunes fitxes per a realitzar activitats de consciència sil·làbica o "picar paraules".
Esta será una entrada cortita, sólo para recordaros que tenéis disponibles algunas fichas para realitzar actvidades de consciència sil·lábica o de contar síl·labas.


Acabo de veure que un dels enllaços no funciona correctament, així que aprofito i us adjunto algunes fitxes més, així com la plantilla (en .docx) per a que pogueu fer les vostres pròpies fitxes.
Acabo de ver que uno de los enlaces no funciona correctament, así que aprovecho y os adjunto algunas fichas más, así como la plantilla (en .docs) para que podáis hacer vuestras propias fichas. 










Recordau que podeu trobar més fitxes i activitats per fer amb els vostres infants, aquí.
Recordad que podéis encontrar más fichas y actividades para hacer con vuestros chicos, aquí.

P.D. Aquest cap de setmana seré a Palma, al Trofeu Princesa Sofia, així que fins dilluns o dimarts no hi haurà cap altra entrada, però vos promet tornar amb nous materials interessants i divertits!


No hay comentarios :

Publicar un comentario

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!