Abecedaris!

9 feb 2015

Bon dilluns a tothom!
Feliz lunes a todos!

Amb un poc de retard però crec que l'entrada valdrà la pena, avui us porto un nou material per descarregar, uns abecedaris! Resulta que a la meva aula no hi ha cap abecedari. És curiós, però no n'hi cap. Vaig estar cercant per internet i no en vaig trobar cap que m'agradés de veres, així que n'he preparat uns jo!
Con un poco de retraso, pero creo que la entrada valdrá la pena, hoy os traigo un nuevo material para descarcar, unos abecedarios! Resulta que en mi aula no hay ningún abecedario. Es curioso, per no hay ninguno. Estuve buscando por internet i no he encontrado ninguno que me gustara de verdad, así que preparado unos yo!

Els he fet en català i castellà i en dos formats DINA3 i DINA4. També els trobareu de forma individual per a queè pogueu fer els vostres propis en format pòster i les lletres individuals per a fer un mural a la classe. 
Los he hecho en catalan y castellano i en dos formatos DIN A3 y DIN A4. También los encontrareis para que podáis hacer vuestros propies murales en clase.

El poster per penjar:
DIN A4    DIN A 3

Si el que voleu són les lletres per fer el vostre mural:
En català

En castellano

4 comentarios :

 1. Hola, acabo d'aterrar al teu blog, té material molt interessant.
  Volia descarregar-me l'abecedari per fer les lletres i no em deixa. Podries arreglar-ho siusplau? Aprofito per corregir-te 3 paraules : làmpada, ós, vàter. Es pot posar web a la W o WC per no haver de canviar dibuix.
  Fins aviat

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Hola!
   Moltíssimes gràcies per visitar el meu bloc! He modificat els enllaços i ara l'abecedari en català ja està disponible.
   He corregit la paraula ós, gràcies per avisar, però no he corregit ni làmpara, ni wàter. Làmpara, tot i que és un castellanisme, és una paraula molt usada a Balears i és el refernt que van ecollir els alumnes, al igual i wàter. Podrem estar més o menys d'acord amb l'ús d'aquestes paraules però en qualsevol cas, fer el canvi em suposa una feina que ara no tinc temps de fer. Em sap greu. M'ho he apuntat a les tasques pendents.
   Gràcies i fins aviat!
   Conxa!

   Eliminar
 2. Hola! M'encanta aquest abecedari per tenir a l'aula. Peró no puc descarregar-me el de castellà. Ho podries arreglar? Moltes gràcies

  ResponderEliminar
 3. Hola!
  Em sap greu però soc incapaç de trobar el recurs original en castellà.
  Gràcies per visitar el blog!

  ResponderEliminar

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!