10 recomanacions per regalar aquestes festes a infants

30 nov 2015

Hola!

Com estau? Somiant amb el pont que ens espera la setmana que ve? Jo siiii! :)  De totes maneres, per aquestes setmanes tinc pensades moltes entrades per a preparar aquest Nadal, ja sigui a l'escola o a casa. 

Ara que queda menys d'un mes per a les festes de Nadal, cal anar pensant què regalar. A vegades fer regals de Nadal és una autèntica odisea. Si ens toca cumplir amb la "carta de Reis" ja no hem de pensar gaire, però moltes vegades podem incloure un regal sorpresa i d'altres, ens toca fer un regal però no sabem què comprar. Aquí trobaràs les meves recomanacions per regalars als infants aquestes festes.


Els daus de fer frases

26 nov 2015

Hola!

Bon dijous a tothom! Menys d'un mes per acabar el primer trimestre d'aquest curs però amb moltes entrades pensades per aquestes darreres setmanes.

Avui us presento un material per a treballar l'estructura de la frase de tres elements: els daus de fer frases! Tinc un material semblant a aquest comprat però arriba un moment que els infants es coneixen totes les imatges que apareixen. Així que he preparat els meus propis daus.


He creat un document on apareixen un total de 9 subjectes, 9 verbs i 9 complements, per poder adaptar els daus a les meves necessitats. La idea, a més, és anar afegint noves accions a mesura que passi el temps.

És molt fàcil de preparar. Només cal imprimir el pdf, plastificar i retallar. Després necessitareu daus per poder aferrar els diferents pictogrames/ dibuixos. En concret, en necessitau un per a cada element: subjecte, verb i complement. Els que veis a les imatges els vaig trobar un dia a Carrefour, quan fan aquella secció a 1€. Per a aferrar-los he usat velcro, ja que així els puc canviar. No és que quedi molt estètic però als infants els hi agrada molt!

Com sempre, teniu el material disponible per a descàrrega gratuïta. Si us agrada, compartiu-ho a les vostres xarxes socials.


Al blog teniu disponible més materials i idees per a treballar l'estructura de la frase:


Tenim nou calendari!

16 nov 2015

Bon dilluns a tothom,

Avui vull presentar-vos el nostre nou calendari. M'ha costat setmanes de feina, bàsicament per que m'era impossible trobar el moment: no hi havia tinta a la impresora, no podia accedir al document, no tenia temps per plastificar... total, tot ho teníem en contra! Entre divendres i dijous passat vaig aconseguir un parell d'hores sense alumnes i vaig poder acabar-ho. I aquest és el resultat:

Un blog viu és aquell en el que es comparteixen experiències entre els seus lectors. M'encantaria llegir els vostres comentaris i suggeriments! Deixa el teu comentari!